Νατάσα Μουρατίδου

Υπεύθυνη Στούντιο

Λέγομαι Μουρατίδου Νατάσα και είμαι υπεύθυνη λειτουργίας του breath yoga pilates studio.

Αγαπώ την άσκηση και ασκούμαι από νεαρή ηλικία. Αυτή η αγάπη είναι που με οδήγησε να σπουδάσω στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην πόλη της Κομοτηνής. Αφότου αποφοίτησα , ξεκίνησα να διδάσκω διάφορα προγράμματα ομαδικής άσκησης.

Καθώς ενδιαφέρομαι να μαθαίνω και να εξελίσσομαι συνεχώς, στην πορεία ήλθα σε επαφή με τη γιόγκα στην οποία ανακάλυψα μια νέα ολιστική προσέγγιση της κίνησης. Αποφάσισα να εμβαθύνω στη μέθοδο της γιόγκα και να επενδύσω σε αυτή την πολύτιμη γνώση: παρακολούθησα, λοιπόν, ένα εκτεταμένο yoga teacher training course. Ακολούθησαν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στη γιόγκα: ενδεικτικά με την Maty Ezraty στο Λονδίνο και στη yin yoga με τον
Biff Mithoefer και την Μπετυ Παπαδοπούλου.

Επίσης, εκπαιδεύτηκα στο Thai massage (basic, advanced) με τον Krishnataki και τον David Lutt καθώς και στο κοιλιακό Thai massage με τη Felicity Jois, στην προγεννητική άσκηση με τη Σία Ζουρλαδανη, στο πιλάτες με την Χριστίνα Πολύζου και έχω παρακολουθήσει και άλλα σεμινάρια με γνωστούς δασκάλους πιλάτες.

Μετά από χρόνια διδασκαλίας και μαθητείας επιθυμία μου ήταν να έχω τη δυνατότητα να προσφέρω τις πρακτικές που αγαπώ και υπηρετώ πιστά. Το Breath studio είναι ένας χώρος γαλήνιος, ευχάριστος όπου η άσκηση εκφράζεται ως πράξη αγάπης, καλοσύνης και φροντίδας.

Νατάσα Μουρατίδου